De drie leukste plekken om op te vrolijken met magneten

schoolklas magneten

Natuurlijk kun je magneten op alle plekken met een ijzeren ondergrond kwijt, maar er zijn een aantal plekken waar magneten het beste tot hun recht komen. Deze plekken zijn de drie plekken die je het makkelijkste op een handige manier op kunt vrolijken met magneten.

Keuken

Een hagelwitte koelkast is al snel een beeldbepalend voor je keuken. Nu doen ontwerpers hun uiterste best om van deze vrieskist een waar design-hoogstandje te maken, daar slagen ze echter niet altijd in. Gelukkig is het makkelijk om je koelkast een geheel eigen draai te geven. Gebruik magneten om familiefoto’s, boodschappenlijstjes, een weekplanning, tekeningen of belangrijke notities op te hangen. Als deze praktische magneten ook nog eens helemaal in je eigen smaak zijn is dit natuurlijk mooi meegenomen!

School

Of je in je klaslokaal nu een klassiek krijtbord hebt of een modern whiteboard met stiften, magneten zijn van alle tijden. Hang het huiswerk, een overzicht van gehaalde cijfers of een planning voor rapport besprekingen met handige en vrolijke magneten op het schoolbord. In een handomdraai geef je het klaslokaal een extra kleurrijke toevoeging. Kinderen zijn er dol op, en misschien wordt zelf het noteren van het huiswerk voor de volgende week een beetje leuker. Bovendien kun je ook leren met magneten.

Kantoor

Een groot deel van alle Nederlanders maakt wekelijks vele uren door achter de computer op een kantoor. Een handige manier om de vele papieren, post-its en planningen in een kantoortuin te ordenen is om ze op te hangen met magneten. Aan elk bureau is wel een plekje te vinden waar magneten kwijt kunt. Daarnaast is het een makkelijke manier om de vaak grauwe kantoorwereld een vrolijk tintje en een persoonlijke draai te geven door magneten in de vorm van je favoriete karakters op te hangen.